torstai 6. syyskuuta 2012

Tuhannen merkin kolumni

Koulussa piti tehdä tuhannen merkin kolumni ja minähän en siinä pysynyt, koska anarkiaa saatana !!!!, ei sentään. Juttua ois kyllä riittäny vaikka millä mitalla, mutta joskus on tehtävä kompromisseja. Kirjoittaminen on ollut kivaa ja nyt jo joudun sanomaan heipat av-journalismille. Ehkä vielä tulevaisuudessa tavataan. Tässä siis omani, nauttikaa.



Suomalainen televisioidentiteetti - Voiko BB:stä lähettää terveisiä kotiin? 
Muistatteko ne ajat, kun olitte vielä pieniä? Ulkona leikittiin, jos mitäkin ja kotiin suostuttiin menemään vasta, kun oli aivan pakko. Lauantai-iltana nöyrä Suomalainen työntekijä perheineen avaa television saunomisen jälkeen ja yhdessä katsotaan Bumtsibumia. Arkena sitten nautittiin onnenpyörästä ja siitä toisesta ohjelmasta jossa se Spede Pasasen entinen heila piti jotain hauskaa arvuuttelupeliä ”kuuluisille” julkimoille.

 Kun mietitään sitä, mitä Suomi katsoo tänään, on pakko vain ihmetellä, että miten ja mistä nämä formaatit oikein ovat tulleet? Minkä ihmeen takia Salatut Elämät, joka siis on pyörinyt yli kymmenen vuotta telkkarissa, jatkuu edelleen? Entäpä Big Brother, sehän vasta ohjelma onkin! Joskus lukiossa otin ohjelman aiheeksi psykologian tunnilla ja oppitunnin päätteeksi oli suurin osa luokasta sitä mieltä, että psykososiaalisia kokeita näille ihmisille tehdään. Enkä siis ole aivan hullu, sillä psykiatriahan siinä välillä haastatellaan joka kertoo analyyseja talon asukkaista. Uusimman Isoveljen intro on muuten mielenkiintoinen: siinä joukko jyrsijöitä asuu leikisti nukkekodissa.


2 kommenttia:

  1. Tämähän jäi kielekkeelle roikkumaan. Odottelemme jatko-osaa.

    VastaaPoista

Thank you, come again!