maanantai 17. tammikuuta 2011

It's a bingo!

joitain ihmsiä äryttsää jos kirjoittaa värin tietyllä tyylillä tai ja ilman välimerkejä minusta siinä ei ole mitään pahaa koska tähän on tämmöistä rentoa skriivaamista niinku ja kaikilla on sanan vapaus ain-akin niin toteaa suomen lakissa olevat perus oikeudet jotka on joskus kauan sitten kirjoitettu varmaan silloin kun suomi itsenäistyi joskus kauan sitten jos joku diggaa väli merkeistä tai muista yliarv-ostetuista jutzkista niin tässä ois teille = :::::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!!!"""""""",,,,,,,,,,,..................;;;;;;--->>>>><<<<<<??????????

Back in action ja sillee.
Olin viikon ilman nettiä ja tämä pieni ajanjakso oli erikoinen, miellyttävä, opettavainen ja muita hienoja adjektiiveja sisällä pitävä. En oikeastaan tehnyt mitään omaa tai yhteistä maailmaa radikaalisti muuttavaa. Kävin koulussa, tein ruokaa, istuin, pelasin, katoin telkkaria jne. eli aika normisettiä oli.

Elokuvia tuli ostettua aika näpsäkästi, mutta koska omituinen tapani kieltää/tekee vaikeaksi filmien katsomisen työpäivinä (koskee vain DVDeitä) on viikonloppuun koitettava mahduttaa ostetut filmit. Liika on aina liikaa ja eihän sitä jaksa putkeen katella leffoja. Kohtuudella ja nautinnolla tai kuten eräs tuttuni sanoi ruoasta puhuttaessa; ruokaa kannattaa odottaa, koska mitä enemmän sitä odottaa, sitä paremmalta se maistuu.

Niistä elokuvista joita olen vasta katsonut, voin suositella lämpimästi vuonna 1996 ilmestynyttä Trainspottingia (IMDb 8.2). Suorastaan mykistyin kuinka hienosti se oli kuvattu, ohjaus oli vertaansa vailla ja näyttelijät persoonallisia ja niin kovin inhimillisiä. Kokemukseni sisälsivät naurua, sääliä, pahoinvointia ja jännitystä. Pirun loistavaa! Skotlanti, kumarran sinulle tämän kerran.

Ei mulla muuta, mutta äskeisen hehkutuksen takia pistän teille traileria.
Se on mors.

1 kommentti:

  1. aa toi on toi leffa! toi näky joskus telkkarista. oli iha hemmetin hyvä :D

    VastaaPoista

Thank you, come again!