maanantai 10. tammikuuta 2011

Maanantai ja aamut

Sehän on maanantai! Koska se on viikon rankin päivä niin aloitan kevyesti kirjoittamalla potaskaa:

al dkmfölelf,eölf,lömdkvakfmweklaf
dfmsdmflsdmfölamlmf.,vweomf3ifmwifmlfm
.mdlmdölafmeiaflkadngaöogaempow
lf,.fmÖLFWOJFWEPOFWEMGMfmg
a.smdasöldmasdlmeofmweofmweo294i123poe2qw.

Näin ja sitten asiaan.

On 10. tammikuuta 2011 ja tänään monilla miehillä alkaa intti. Intti on siitä mielenkiintoinen paikka, että se on muuttunut vuosien varrella, mutta se myös muuttaa miehiä (ja naisiakin) jossain määrin. Monet filosofit ovat olleet armeijan leivissä elämänsä aikana ja ajatukset ovat muuttuneet ja niitä on tullut lisää mikä tietenkin on ihan loogista, koska uusi paikka tuo mukanaan uudet toimintatavat ja aatteet.

Tänään haluaisin kirjoitella aamutoimistani ja satunnaisista ajatuksista. Joten pidemmittä puheitta, let's begin!

1. Makuuhuone

Osa teistä ei varmaankaan tiedä, mutta kärsin unettomuudesta. Se hankaloittaa elämääni siinä määrin, että ns. "aamulagaamisen" määrä suurenee ja toimiminen aamulla on hyyyyyyvin hidasta. Riippuen tietenkin siitä, että miten olen nukkunut yöni. Toisinaan tuntuu kuin koko yö olisi mennyt kissamaisessa valmiustilassa joten ei mikään ihme, että päivisin väsyttää ihan simona! Koulussa aikoinaan sanottiin, että aamuisin aivot toimivat parhaiten. Olen kuitenkin toista mieltä, sillä useita kertoja on maito meinannut mennä kuiva-ainesten kaappiin tai roskikseen. Hahaha!

2. WC


Selitystä ei varmaan tarvita. ;--)

3. Olohuone


Istun tähän viininpunaiselle sohvatuolille (jonka heitän pian pois, koska se ei rikkoutuneen nahan ansiosta enää miellytä esteettistä silmääni. Istuminen myös on toisinaan hankalaa, koska jään jotenkin omituisesti ajoittain kiinni. :--D) ja avaan television. Mulla on aina nelonen auki, koska sieltä tulee piirrettyjä. Enää en niin paljoa välitä piirretyistä, mutta koska oon vuosien ajan aukaissut nelosen arkiaamuisin niin piirretyistä on tullut mulle ajan yksikkö. Kun tietty piirretty kolahtaa ruutuun niin tiedän suunnilleen paljonko on aikaa syödä, datailla ja katella telkkaria. Piirretyt siis rytmittää mun aamua aikasen paljon. Kymmenen aamuina sitten katselen kolmoselta Huomenta Suomea, koska siitä on nätti katella uutiset.

4. Kyökki


Keittiö, tuo talon sydän ja sosiaalisen kanssakäymisen kuningashuone. Keitän kahvia neljä kuppia kahvinkeittimen mittarilla, mutta oikeasti saan kaksi ja puoli. Kahvin keittyessä menen olohuoneeseen pariksi minuutiksi ja tulen pian takaisin laittamaan itselleni mikropuuroa. Kyllä, olen niitä ihmisiä jotka aamuisin syövät puuroa! Puurona suosin Nallen neljän viljan puuroa, hieman maitoa ja marjoja sekaan. Maitoa siksi, että se viilenee. Pentuna kärsin jonkinlaisesta aamupahoinvoinnista (enkä varmasti ole ainoa) eikä ruoka maittanut ollenkaan. Ruokahaluttomuus näkyi koulussa levottomuutena ja väsymyksenä, mutta nyt lukion viimeisillä vuosilla oon ruvennut syömään aamiaista ja ajatukseni leikkaavat aamun tunneilla kuin maailman terävin miekka joka leikkaa ei-mitään.

5. WC


Jälleen kerran tänne, mutta nyt toisesta syystä. Ennen koulun alkamista ja ennen kuin lähden kouluun niin pesen hampaat. Ei sitä passaa näyttäytyä kansakunnalle keltaisilla hampailla ja koska nauran paljon niin hampaat ovat jatkuvasti esillä.

Mikäli olen omasta aikataulusta myöhässä tai ulkona sataa niin menen autolla kouluun. Muuten kävelen, koska ei matkaakaan ole kuin lähemmäs kilometrin pituinen.

Sitten satunnaisiin ajatuksiin;
Nuorempana, kun vielä värjäilin hiuksiani enemmän (shokkiväreillä ja tavallisilla) niin isoäitini kommentoi asiaa, että hiusvärien liiallinen käyttö vaikuttaa ihmisen päähän siten, että väri imeytyy kallon läpi aivoihin. Kyllä siinä, jos missä oli naurussa pidättelemistä. En halunnut loukata joten tyydyin vain toteamaan, että mikäli tieteellistä näyttöä asiasta ei ole niin en usko siihen.


That's it folks päivän lukijakysymyksenä on;
Millaisia väitteitä sinun sukulaisesi ovat suustaan päästäneet?


Uusille lukijoille vielä tiedoksi: voitte kommentoida kaikkia tekstejäni rekisteröitymättä minnekkään.
 Loppuun ekstriimiä hampaiden pesua!

3 kommenttia:

  1. Kehäveli, Isolaaki & DJ BF10. tammikuuta 2011 klo 17.10

    Olohuone on tyhjä taulu!

    Jorre on salettiin loota kii,
    Makuuhuoneessa oot loota kii,
    Kahvinkeitossa oot loota kii,
    Viininpunaisella sohvatuolilla oot loota kii,
    Sängystä kyökkiin naises on haarat kii
    WC:ssä on toimituksen aikaan kansi kii (ja sä oot loota kii),
    Hiusvärit liuottaa sun lootas, se on vieläki kii,
    Sun elämässäs on loota kii (avaa se)!

    (c) Vapaa Sana Records 2011

    VastaaPoista
  2. Maanantai ois paras päivä jos sais mennä kouluu 8) Muttaku työharjottelu on vielä kesken niin en sinne pääse ku vasta kolmen viikon päästä ; <

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on ehkä ainoo josta jaksan oikeestikki lukee koko tekstin joka postauksesta XD
    Kuitenki, tosta unesta et mullakin on unettomuutta..Yks kuukausi en nukkunu ku ehkä pari tuntii joka yö ku mietin koko ajan vaa kaikkee mahollista. >__<
    Ja tohon lukijakyssään sen verra et kyl oon kuullu joitai väitteitä sukulaisilta, mut nyt ei valitettavasti tuu mieleen :'D
    Kiva postaus oli!! ^^
    ~Anni

    VastaaPoista

Thank you, come again!