keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

RADIOACTIVE MAN!

En ole kirjoitellut pieneen hetkeen mitään ja geigermittari tuolla ylhäällä näyttää aika suoraa viivaa. Kertoillaanpa siis kuulumisia! Kesä on nähtävästi ottanut alkaakseen, tai en oikein tiedä, että voiko ihan kesäksi sanoa, koska ainakin täällä on paikoitellen vielä lunta, ei paljoa, mutta on kuitenkin.

Lämpöä on parhaimmillaan ollut muutamana päivänä ihan tuossa +20'C pintaan. Muuten on ollut noin +13-17'C keskellä päivää. Aamuisin sitten on ollut (ainakin täällä) semmonen +7-9'C. Tähän "äkilliseen" lämpöön on ollu hankala tottua, koska nyt tulee vain entistä nopeammin kuuma ja siitä en pidä ollenkaan. Muutto pakastinarkkuun taitaa olla paikallaan. Ei siinä, on kuitenkin ihan kivaa, että voi pitää kevyempiä vaatteita ja näin lämpiminä aikoina musta kuosini vaihtuu värikkäämpään.

Olen tässä joitakin elokuvia katsellut ja kerrotaan nyt niistäkin hieman! Anttilassa oli tarjous josta en voinut kieltäytyä; Paluu tulevaisuuteen -trilogia, kaikki kolme leffaa vain kymmenen euroa! Useastihan näitä on esitetty telkkarissa, eritoten Nelosella, mutta silti en ole yhtäkään niistä nähnyt. Ja jos olen, niin se on ollut muutama minuutti jostain keskivaiheilta tai lopusta ja elokuvaahan ei voi ruveta siinä tapauksessa enää katsomaan. Mutta näin kahden elokuvan nähneenä, voin sanoa, että hyviähän ne on! Viiskauttaviis ja suositukset päälle.

Myös poliitkan saralla on kaikenlaista tapahtunut, perussuomalaiset pääsivät eduskuntaan konservatiivisine aatteineen ja saas nähdä, että kokeeko Suomi sisäpoliittisesti minkälaisen jytkyn seuraavan neljän vuoden aikana.

Tässä on enää alle pari kuukautta ja 20 vuotta tulee mittariin. Siihen vielä kuukausi päälle ja armeijaan käy tieni mun. Niin joo, pääsiäinen oli tossa viikonloppuna! Eipä käynyt ovella kuin kerran trulleja (kuten täällä sanotaan) eikä niillekään ollut mitään mitä antaa. Äiskän veli oli aikoinaan antanut trulleille sipuleita yms vihanneksia, "koomikkomaisuus" taitaa olla suvussa. Kohta on vappu ja kenties pitää simaa hieman ostaa!

Miten teidän pääsiäinen meni? Onko vapuksi kovasti suunnitelmia? Itseäni kiinnostaisi tehdä munkkeja, mutta saapi nyt nähdä. ;--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you, come again!