torstai 21. lokakuuta 2010

Ikkunaostokset.

Tiedättekö sen tunteen, kun olette shoppailemassa ja näette jotain mikä miellyttää. Haluatte luonnollisesti ostaa sen, eiks jeh? Kuvitelkaa tilanne jossa saatte esitteen käteenne ja tässä flaijerissä on ne esineet joita haluaisitte omistaa. Menette kauppaan ja kysytte jotain tiettyä asiaa ja kauppias vastaakin, ettei sitä enää ole myynnissä. Näytätte kauppiaalle kohteliaasti flaijeria ja sanotte, että "Tässähän lukee, että tätä on vielä myynnissä". Kauppias katsoo hetken esitettä ja sanookin, että on unohtanut poistaa ko. tuotteen ilmoituksesta. Aika häijy tilanne eikö vain?

Näissä tunnelmissa olen ollut tämän muutaman päivän. Mikäli teitä kiinnostaa, että mitä tässä minun flaijerissa on ollut niin annan teille vastaukseksi, että autoja olen katsellut. Nykyinen vanha nuhapumppu sisältää kovasti vikoja ja näin kylmien ilmojen tullen on odoteltava jonnin aikaa, ennenkuin liikkellekkään pääsee. Ihan nättejä autoja on tullut katseltua, mutta yhteydenottohetkellä onkin sitten myyjä sanonut, että on unohtanut ilmoituksen nettiin tai auto on myyty jo jokunen aika sitten.

En kuitenkaan ole katkera myyjille sillä virheiden tekeminen on inhimillistä ja aina saattaakin löytyä paljon mukavempi menopeli lähempää ja mahdollisesti myös edullisemmin. :--)

Tänään on torstai ja syysloma tekee loppuaan vähän vähältä. On mukavaa päästä kouluun n. 2 viikon tauon jälkeen. Syyslomahan kestää viikon tai ainakin täällä kestää, mutta olin sairastellut joitakin päiviä ennen loman alkamista niin on taukoa ollut koulusta ihan hyvän aikaa.

Eilen tuli haettua postista MIB (Men In Black) I ja II. Vanhoja elokuvia ovat ja jatko-osakin on saanut huonommat pisteet ensimmäiseen verrattuna. Kuten olen joskus sanonutkin: jatko-osat ovat aina huonompia ensimmäiseen verrattuna vaikkakin poikkeuksiakin on. Poikkeus vahvistaa säännön. Eilen tuli katsottua Watchmen erään ystäväni kanssa. Se oli hyvä kuten viime kerrallakin. ;--)

Mitenkäs te lukijat, mitä mieltä olette olleet syyslomasta? Entäpä minkä elokuvan katsoitte viimeksi (ja oliko hyvä)?



[/frank]

2 kommenttia:

  1. Syysloma on ollut oikein kivaisa~ :D tai no, ois tää voinu kestää sen koko viikon..Rehtori vaa päätti et lyhennetään lomaa kahella päivällä, ku koulu alko sillon myöhemmin mitä ois pitäny :( & viimeks katoin leffan "From hell". OLI HYVÄ!!(jos tykkää kauhusta, haha) ~Anni

    VastaaPoista
  2. en kyllä muista, tais YAMATO olla viimesin kokonaan katottu leffa. on muute aivan mahtava!! suosittelen lämpimästi kattoo sen! varsinki jos tykkää sotaelokuvista ja siinä on myös yks mun omista lempinäyttelijöistä :3 ihaa ku on loma ja tuli jo käytyä reissussaki ja loppuloma tuleeki sit menee orjana :/ mitäs ite?

    VastaaPoista

Thank you, come again!