sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Botten ja Hello Weenie.

"Mies menee lääkäriin. Valittaa masennusta, että elämä tuntuu karulta ja julmalta. Että hän tuntee olevansa yksin uhkaavassa maailmassa, edessä vain synkkiä pilviä ja sekasortoa. Tohtori sanoo: ”hoitokeino on helppo. Verraton klovni Pagliacci on kaupungissa tänään. Ota itseäsi niskasta kiinni ja mene katsomaan. Se piristää.” Mies pillahtaa itkuun. Sanoo: ”mutta, tohtori... minä olen Pagliacci.”
-Watchmen 1986, Spider-Man.

 18.11. Olis koululla avoin luento aiheesta masennus. Tuo kansamme perisairaus ja syksyn onneton lapsi. Ajattelin mennä kuuntelemaan, että mitä psykologi Raimo Lindbergillä on sanottavaa. Olen lukenut paljon aiheesta, mutta kertaus on opintojen äiti ja voihan aina uuttakin tietoa tulla julki. Ennen kaikkea on hyvä ymmärtää ihmisen toiminnan syitä, toimintaa itsessään sekä seurauksia. Lainaan erästä sanontaa; "Tieto lisää tuskaa, mutta tietämättömyys tuo pelkoa."

Eilen oli halloween joka on mielestäni ehkä yksi turhimmista juhlista, mutta antaa kuitenkin hyvän syyn hassutteluun ja juhlimiseen (mikäli siis sattuu suotuisalle päivälle). Suomessahan tätä ei niinkään juhlita tai ei ainakaan virallisesti juhlita. Elokuvista ja tv-sarjoista tutuksi tullut karkkien kerääminen suoritetaan rapakon takana juuri halloweenina, mutta täällä meillä päin se tehdään pääsiäisenä.

Kymysys lukijoille; Juhlitko Halloweenia? Mikäli kyllä niin miten?

Alun synkkyyden korjaan seuraavalla videolla jotenka nauttikaas! :--)



Frank out.

2 kommenttia:

  1. juhlittii pikkusen kaveriporukalla! :> ei ollu mitää sen isompaa, syötiin ja pidettii hauskaa :3

    VastaaPoista
  2. "Ei ole olemassa mitään niin kauheaa, kuin kuningas, joka ei tiedä mitä hän ei tiedä".

    En juhli koskaan Halloweenia. Paitsi kuuntelemalla Black Sabbathia.

    VastaaPoista

Thank you, come again!