maanantai 25. lokakuuta 2010

KitKat

Hei vain kaikki siellä ruutujen äärellä. Tänään on 25. lokakuuta ja vuosi on 2010. Elämme jokainen hyvin erilaista aikaa. Toisilla on suruja, jotkut ovat menneet naimisiin ja niin edelleen. Mitä tähän päivään tulee on ulkona hieman lumista tai ainakin täällä Keski-Pohjanmaan kupeessa on. Ulkona on viileää ja märkää ja lumikin taitaa sulaa pian jolloin on vieläkin inhottavampaa. Täällä missä asun ollaan tekemässä putkiremonttia. Hanasta tulee vain kylmää vettä, mutta sehän ei elämääni haittaa juurikaan.

Katsoin viikonloppuna elokuvan nimeltä The Book of Eli. Elokuva oli mielenkiintoinen ja herätti ajatuksia. Miljöönä toimii maailmanlopun jälkeinen Amerikka. Lyhyesti tarinasta: Elillä eli päähenkilöllämme on kirja jolla pystyy hallitsemaan kaikkia kansoja. Eli saa näyn jossa hänelle uskottiin tehtäväksi toimittaa kirja länteen. Päämäärää ei annettu sillä Elin täytyy vain luottaa intuitioonsa ja toimia kohtalonsa orjana. Eihän mikään seikkailu ole helppo, jos näkyjä tulee ja omaa kirjan jolla hallitaan kaikkia kansoja. Niinpä tässäkin tarinassa on pahis jolle tämä kirja on pakkomielle ja joka on saatava, että pystyy hallitsemaan maailmaa.

Elokuvan alkumetreillä Eli metsästää kissan jonkinlaisella varsijousella (?), yöpyy autiossa talossa ja kuuntelee rähjäisestä iPodista Al Greeneä. Tämä yhdistelmä nauratti hieman, mutta eletäänhän sitä post-apokalyptisessa maailmassa joten tapahtuma on ihan mahdollinen. :--D

Loppuun vielä jotain kertomista: ostin auton ja on hyvä. Huomasin myös ilokseni, että Suomen ehkä hauskin koomikko, Ismo Leikola, on tulossa naapurikuntaan kiertueellaan joka kantaa nimeä "Ismo Leikola kasvaa ihmisenä - elämän mittainen stand up show". Perjantaina olisi esitys ja saattaa olla, että menen katsomaan. Ismo kuitenkin on aivan loistava koomikko.

Otsikko tulee siitä, että kävin kaupungissa ja ostin kitkattia jota ei tunnu saavan oikein mistään nykyään. Mutta joo, tämmöiset ajatukset tällä kertaa ja loppuun luonnollisesti video. 8)


2 kommenttia:

  1. Millasen auton ostit? Voitko laittaa kuvaa tänne siitä? :) ~Anni

    VastaaPoista
  2. Volovo 440 ja kai sitä jossain vaiheessa voisi jotain kertoakkin siitä ja/tai laittaa kuvaa. 8)

    VastaaPoista

Thank you, come again!